Колеги, появи се следния проблем. давам на контакт и перката за охлаждане на мотора се включва. паля и тя си е пак включена, а мотора е студен, не е пален от предишната ве4ер. лампата с дюзата на таблото светна също. на вси4кото отгоре и обтяжната ролка здаде багажа, тая най-скъпата. и вси4ко запо4на с "регулатора на парното" който изгоря. проблема с ролката е ясен, но защо ми пуска перката на радиатора сега при подаден само контакт. регулатора на парното е откачен защото духа на "max" дори и без подаден контакт. и о6те едно пояснение, температурата на таблото показва 0' градуса, а навън е 10, 15, мига снежинката, знаете как е. моля ви даите акъл, че много проблеми станаха изведнъж. като за на4ало ще оправя ролката, че много чатка и мотора в момента не го паля, въпроса е след това какво да правя с тия ел. аномалий...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Перка на радиатора... 2.4 JTD
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от herito_e Покажи съобщениеКолеги, появи се следния проблем. давам на контакт и перката за охлаждане на мотора се включва. паля и тя си е пак включена, а мотора е студен, не е пален от предишната ве4ер. лампата с дюзата на таблото светна също. на вси4кото отгоре и обтяжната ролка здаде багажа, тая най-скъпата. и вси4ко запо4на с "регулатора на парното" който изгоря. проблема с ролката е ясен, но защо ми пуска перката на радиатора сега при подаден само контакт. регулатора на парното е откачен защото духа на "max" дори и без подаден контакт. и о6те едно пояснение, температурата на таблото показва 0' градуса, а навън е 10, 15, мига снежинката, знаете как е. моля ви даите акъл, че много проблеми станаха изведнъж. като за на4ало ще оправя ролката, че много чатка и мотора в момента не го паля, въпроса е след това какво да правя с тия ел. аномалий...
Тоест веднага ли загасва лампата на подгрева (светка за 0.5 секунди да речем) или подгрява отново поне 5-6 секунди?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Първоначално публикувано от herito_e Покажи съобщениеKaто запаля колата, лампата за подгрева продължава да мига още около 20-25 секунди. Мисля, че това е така защото съм имал изгорели свещи, но до сега чак толкова голям проблем не ми е правила колата. Може ли да е от това?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Да,когато сдаде багажа датчика,компа пуска авариен режим,и перката работи постоянно на контактFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Колеги, къде се намира този датчик, не е ли този до акумулатора, под дросела. Ходих до магазина и купих един но се оказа, че не е същия и сега ще ходя да го сменям... Пак да споделя проблема... при контакт и ДВЕТЕ перки почват да въртят като луди и червената лампа за дюзата която е на таблото свети постоянно и не гасне. Да добавя и, че "Електронен регулатор на вентилатора на купето" съм го изкарал и в момента не е монтиран защото има изгорели транзистори. Може ли от там да идват мойте проблеми?
Comment
-
Първоначално публикувано от herito_e Покажи съобщениеКолеги, къде се намира този датчик, не е ли този до акумулатора, под дросела. Ходих до магазина и купих един но се оказа, че не е същия и сега ще ходя да го сменям... Пак да споделя проблема... при контакт и ДВЕТЕ перки почват да въртят като луди и червената лампа за дюзата която е на таблото свети постоянно и не гасне. Да добавя и, че "Електронен регулатор на вентилатора на купето" съм го изкарал и в момента не е монтиран защото има изгорели транзистори. Може ли от там да идват мойте проблеми?
Не е лошо да погледнеш,дали не ти е включен постоянно и компресора на клематика в резултат на манипулациите по панела.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Искам да благодаря на всички колеги отзовали се за моя проблем. Безкрайно съм ви благодарен. Днес имах време да се занимавам с колата, намерих датчика, смених го и .... чудо. Алфичката пак си мърка както преди. остана само тоя регулатор на парното да спре да ми гори транзисторите и всичко ще е 6, че без парно в тая зима си е кофти. Пак да благодаря и да знаете, че имате почерпка от мен....
Comment
-
Първоначално публикувано от herito_e Покажи съобщениеИскам да благодаря на всички колеги отзовали се за моя проблем. Безкрайно съм ви благодарен. Днес имах време да се занимавам с колата, намерих датчика, смених го и .... чудо. Алфичката пак си мърка както преди. остана само тоя регулатор на парното да спре да ми гори транзисторите и всичко ще е 6, че без парно в тая зима си е кофти. Пак да благодаря и да знаете, че имате почерпка от мен....Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
Citroen BX-19GT, 85
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex
Comment
Comment